icon-searchHae
För Kunder

gapps-workspace_landing_page_hero-2

När allt bara går som det ska

Hej Sverige, vi är Gapps. Vi hjälper våra kunder att arbeta smartare, bekvämare och mer hållbart. Arbetet flyter på smidigt när man använder den bästa möjliga tekniken, som världens renaste Google-moln, avancerade verktyg som Google Workspace och finslipade processer.

Ni svenskar vet, kanske bättre än någon annan i världen, hur man bygger internationella framgångssagor. Respect. Men att nå framgång är inte lätt, inte ens i Sverige. Därför tror vi att vi kan göra det lättare för er att lyckas.

Det är vi nämligen jävla bra på. Vi vill hjälpa er göra ert arbete smidigare.

Kontakta oss

Du har väl redan reagerat på den kommande ändringen gällande Google Workspace?

Visste du att nuvarande G Suite-kunder övergår automatiskt till nya Google Workspace-licenser efter den 31 januari 2022? Det exakta datumet beror på ert nuvarande G Suite-avtal. De är en bra idé att ni väljer licensnivåerna själv för att säkerställa att ni behåller de funktioner som är nödvändiga. På så sätt får ni också stora rabatter på licensavgifterna.

Som en Google-partner kan vi hjälpa er utnyttja de förmånliga kampanjpriserna och hjälpa er att hitta rätt licensnivå.

Januari 2022 kommer, är du redo?

Från och med den 31 januari 2022 börjar Google överföra G Suite-kunder till de nya Workspace-licenserna. Det är att rekommendera att ni väljer era nya licensnivåer före detta.

Den som sätter igång först får mest fördelar

Google-partners kan ge en rabatt på 30 % på licensavgifterna.

Aktivitet belönas

Om ni inte reagerar kan det orsaka extra kostnader och göra att ni förlorar vissa funktioner. Det lönar sig att vara aktiv och agera i god tid.

workspace-feature-hero

Google Workspace - Allt du behöver för arbetet

Google Workspace kombinerar alla nödvändiga verktyg till en enkel och lättanvänd helhet som hjälper människor, team och organisationer att göra sitt bästa – tillsammans.

ab2b-hanna-harjula-web

Hanna Harjula, COO, Advance B2B

"Gapps experter är erfarna veteraner och har förmågan att lyssna på sin kund. Samarbetet med dem var smidigt och trevligt ända från början."

Läs mer

Är du redo för flow?

Det är vi också. Låt oss ha ett samtal och sätta i gång.