icon-searchHae
Asiakkaille

Koulutuksia Googlen työkalujen tehokkaampaan hyödyntämiseen

Järjestämme asiakkaillemme kuukausittain edullisia etäkoulutuksia Googlen työkalujen tehokkaampaan käyttöön.

Koulutuksia on lukuisia erilaisia ja niistä saat apua esimerkiksi Google Driven sujuvampaan käyttöön, toimivampaan viestintään ja kommunikointiin sekä tehokkaampaan yhteistyöskentelyyn.

Kokemuksella

Paraskaan työkalu ei toimi, jos sitä ei käytetä. Me autamme ottamaan kaiken hyödyn irti Googlen työkaluista yli 10 vuoden kokemuksella.

Helposti

Koulutuksiin voi osallistua helposti ja turvallisesti etänä.

Edullisesti

Koulutuksia on mahdollista hankkia kustannustehokkaasti niin yksittäisille henkilöille kuin ryhmille.

Koulutukset

Koulutuksilla on tarkoitin suunnitellut sisällöt pitäen sisällään selkeät osaamistavoitteet kullekin koulutukselle. 

Yhden koulutuksen hinta on 59 € henkilöltä.

Google_Workspace_Editors_Product_Icon

Yhteistyöskentely Google Workspacessa

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten jaetut drivet tukevat tiedon jakamista. Osaat kommentoida jaettuja tiedostoja, määrittää tehtäviä kollegoillesi ja ehdottaa muutoksia tekstiin ja saat varmuutta samanaikaiseen yhteistyöskentelyyn samassa asiakirjassa.

Google_Slides_Product_Icon

Slides-esityksen tekeminen ja esittäminen

Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää valmiita mallipohjia ja ymmärrät, millaista sisältöä esityksiin voi tuoda ja miten. Saat varmuutta samanaikaiseen yhteistyöskentelyyn jaetussa asiakirjassa ja osaat esityksiä pitäessäsi hyödyntää erilaisia esittäjän ominaisuuksia. Tiedät, miten versiohallinta toimii.

Google_Sheets_Product_Icon

Google Sheets -Perustaso I

Koulutuksen jälkeen osaat tehdä yksinkertaisia taulukoita, käsitellä niiden tietoa ja tehdä yksinkertaisia visuaalisia esityksiä. Tiedät, että Sheets tarjoaa työtä helpottavia tekoälyominaisuuksia, saat varmuutta samanaikaiseen yhteistyöskentelyyn jaetussa asiakirjassa ja ymmärrät, miten Sheetsin versiohallinta toimii.

Google_Sheets_Product_Icon

Google Sheets -perustaso II

Koulutuksen jälkeen tiedät, miten Sheetsillä käsitellään monimutkaisempaa dataa. Osaat luoda pivot-taulukoita ja kaavioita, ymmärrät, mitä makrot ovat ja miten niitä tehdään ja osaat käyttää Sheetsiä yhdessä muiden työkalujen kanssa.

Google_Forms_Product_Icon

Kyselyt, tiedon kerääminen ja kevyt raportointi

Koulutuksen jälkeen osaat luoda, julkaista ja jaella kyselyn Google Formsilla. Osaat kerätä kyselyn vastaukset Google Sheetsiin ja ymmärrät, miten Google Sheetsiä voi hyödyntää kerätyn tiedon analysoinnissa ja tulosten jakelemisessa. Saat lisävarmuutta Sheetsin käyttöön.

Google_Drive_Product_Icon

Shared Driven käyttöönotto

Koulutuksen jälkeen osaat perustaa uusia Jaettuja Driveja, määritellä asetukset ja hallinnoida käyttöoikeuksia erilaisten käyttötarpeiden mukaan. Osaan siirtää tiedostoja Jaettuun Driveen ja käyttää pikakuvakkeita sisällön linkittäminseen. Tiedät runsaasti hyviä käytäntöjä tiedostojen selkeään nimeämiseen ja ryhmittelyyn.

Google_Meet_Product_Icon

Vuorovaikutteiset videopalaverit Google Meetissä

Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää Google Meetin kysymys- ja vastaus-, kysely-, pienryhmä- ja valkotauluominaisuuksia. Osaat ohjeistaa osallistujia ennen tapahtuman alkua ja osaat hyödyntää Meetin osallistujaraportteja esim. tapahtumien raportoinnissa.

Google_Chat_Product_Icon

Kokoukset hybridityössä

Koulutuksen jälkeen osaat varata tarvittavat tilat ja laitteet, valmistella hybridikokouksen ja ohjeistaa osallistujat. Osaat vetää kokouksen tai tapahtuman siten, että kaikkien on mahdollista osallistua yhteiseen keskusteluun sijainnista huolimatta. Saat varmuutta hybridityöskentelyyn ja osaat varautua erilaisiin tilanteisiin.

Google_Drive_Product_Icon-1

Tapahtumien järjestäminen

Osaat toteuttaa erilaisia tapahtumatyyppejä kuten striimattavia tapahtumia, viestiä osallistujilla, tallentaa tapahtumia ja hyödyntää osallistujaraportteja.

Google Workspace Admin ikoni

Tietoturvaa kaikille

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, mitkä ovat yleisimmät tietoturvauhat ja miten voit itse toimia mahdollisimman tietoturvallisesti omassa työssäsi.

Tilaa koulutus

Täytä alle yhteystietosi ja valitse koulutukset jotka haluat tilata. Tilauksen jälkeen olemme sinuun pian henkilökohtaisesti yhteydessä. 

Koulutuksen tilaus on maksullista. Yhden koulutuksen hinta on 59 € per henkilö.