icon-searchHae
fi
Asiakkaille

Happeo - enemmän kuin intranet

Happeo on työkalu, jota yrityksesi työntekijät haluavat oikeasti käyttää. Se on samalla digitaalinen työympäristö, yrityksen sosiaalinen verkosto ja yhteistyöskentelyyn sopiva keskustelukanava. Mikä parasta, kaikki tämä toimii saumattomasti yhteen Google Workspacen kanssa.

 

Avoimempi viestintäkulttuuri

Ratkomme organisaationne sisäisen viestinnän ja yhteistyöskentelyn haasteita digitaalisen työskentelyalustan Happeon avulla.

Tunnemme Happeon läpikotaisin

Alunperin Gappsilla rakennettu Happeo syntyi vastaamaan asiakkaidemme oikeisiin tarpeisiin.

Kaikki tarpeellinen onnistuneeseen käyttöön

Saat kauttamme Happeo-lisenssit, konsultoinnin, sujuvan käyttöönoton sekä tuki- ja koulutuspalvelut.

Miksi Happeo?

gapps-happeo-hero-776x518 gapps-happeo-hero-776x518 gapps-happeo-hero-776x518 gapps-happeo-hero-776x518 gapps-happeo-hero-776x518
gapps-happeo-hero-776x518
icon-place

Kanavat yhteistyöskentelyyn

Happeo on digitaalista yhteistyöskentelyä parhaimmillaan. Tiimityöskentely on tuottavampaa ja tiedon jakaminen nopeampaa.

icon-place

Intranet -sivut tiedottamiseen

Happeon helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän avulla toteutat tyylikkäät ja informatiiviset intranet-sivut ja pidät ne kätevästi ajan tasalla.

 

icon-place

Mitattavaa viestintää

Happeon analytiikan avulla sisäinen viestintä on mitattavaa. Voit mm. optimoida sisältöä ja muuttaa tiedon informatiivisiksi taulukoiksi ja raporteiksi.
icon-place

Laajat integraatiomahdollisuudet

Happeo integroituu natiivisti isoon joukkoon alustoja, joita teillä on jo käytössä.

icon-place

Maailmanluokan tietoturva

Alan viimeisimpien tietoturvakäytänteiden mukainen suunnittelu ja Google Cloud -arkkitehtuuri tekevät Happeosta tietoturvallisen alustan.
idea

Helppo käyttöönotto

Gappsin asiantuntijoiden kanssa käyttöönotto on helppoa ja onnistuminen on taattu. Me jalkautamme yhdessä parhaat käytänteet jokaisen yrityksen tarpeisiin räätälöidysti. Gappsilta löytyy parhaat osaajat juuri teidän tarpeisiin rakennettuun ratkaisuun.  

teamwork

Happeo -koulutukset

Gappsin ammattilaiset kouluttavat monen vuoden kokemuksella. Voimme joko räätälöidä juuri teidän tarpeisiin sopivan koulutuksen tai voit valita koulutuskatalogistamme teille sopivimman valmiskoulutuksen.

daydreaming

Happeo kuten haluat

Happeo mahdollistaa jo lähtökohtaisesti monipuolisen kommunikoinnin henkilöstön kanssa. Toisinaan yrityksellä on kuitenkin tarve räätälöidylle ratkaisulle, joka entisestään parantaa Happeon käyttökokemusta.
perehdytys

HR

Happeo mahdollistaa monipuolisen kommunikaation kaikkien työntekijöiden kesken ja koostaa kaiken yrityksen tärkeän informaation yhteen paikkaan. Kaiken lisäksi Happeon hakutoiminto on vertaansa vailla: anna käyttäjille löytämisen iloa tiedonetsinnän tuskan sijaan!

fixit

IT

 

Happeon ylläpito on vaivatonta, sillä se integroituu suoraan Google Workspaceen. Monipuolisilla käyttäjärooleilla voit antaa Happeon omistajuuden käyttäjillesi sen sijaan, että kasvattaisit IT:n työkuormaa.

puzzle

Rakenna voittava kulttuuri

Happeon avulla viestit sujuvasti ja tehokkaaasti niin vertikaalisesti kuin horisontaalisesti. Kun kaikki tieto on löydettävissä helposti yhdestä paikasta ilman hakemisen tuskaa, työkin sujuu jälleen hieman leppoisammin. Happeo tuo työhön ripauksen lisää hauskaa. “Nykyisin ei tarvitse enää miettiä, mistä mikäkin asia löytyy. Se löytyy Happeosta.”

Eeva Latva, Bygghemma Finland

gapps_asiakas_kokemus_bygghemma_hero (1) (1)
img-case2

We Are Group

"Yhteistyössä nostaisin tärkeimmäksi sen, miten paljon viestintämme on sujuvoitunut näiden palveluiden avulla. Happeo helpottaa arkeamme"

Lue asiakastarina

Varaa aika esittelyyn

Haluatko nähdä reaaliaikaisen esittelyn Happeosta tai keskustella aiheesta lisää? Esittelemme Happeota ja sen ominaisuuksia Google Meet -videoneuvottelun välityksellä. Varaa siis kalenterista sinulle sopiva aika ja saat meiltä vahvistuksen sähköpostiisi.

Varaa aika
gapps-miikka-profilephoto-round-web

Miikka Myllymäki

Sales Executive

miikka.myllymaki@gapps.fi
+358 50 475 9255

Valmiina flow'hun?

Niin mekin. Jutellaan ja ryhdytään toimeen.

Ota yhteyttä