icon-searchHae
Asiakkaille

Googlea hyödyntävät yritykset edustettuina Deloitten Fast 50 -listalla

Deloitte julkaisi vuoden 2019 listauksen Suomen kovimmin kasvavista teknologia-alan yrityksistä. Listalla on iloksemme useita tuttuja nimiä.

Deloitten listauksesta voi tehdä mielenkiintoisia huomioita, kuten sen, kuinka monet listalla olevat yritykset ovat niin sanotusti Google-taloja. Laskimme, että yhteensä n. 70% listatuista yrityksistä käyttää Googlen työympäristöä. Tämä vahvistaa näkemystä siitä, että Google Cloud -ekosysteemi on alusta, joka tukee erinomaisesti startup- ja scaleup-yritysten nopeaa kasvua ja skaalautumista kansainvälisille markkinoille. Gappsin missio on auttaa kunnianhimoisia, moderneja kasvuyrityksiä heidän maailmanvalloituksessaan, joten on hienoa nähdä asiakkaitamme Deloitten listauksessa.

Me Gappsilla autamme paitsi teknologian myös työtapojen, skaalautuvien prosessien ja yrityskulttuurin rakentamisessa. Pohja on hyvä tehdä kunnolla, jos tavoitteena on kasvaa: vain harvoin teknologia yksin auttaa valloittamaan maailman. Kyse on ennen kaikkea siitä, mitä ja miten tehdään sekä siitä, että yritys onnistuu houkuttelemaan parhaat tyypit porukkaansa. Työnantajamielikuvaan puolestaan vaikuttavat olennaisesti kulttuuri ja yrityksen teknologiavalinnat.

Google Cloud kasvuyrityksille

Kasvuyrityksissä on usein paljon nuoria työntekijöitä, jotka ovat jo koulumaailmassa kasvaneet Googlen ekosysteemin käyttäjiksi. Työvälineet ovat heille usein jo valmiiksi tuttuja, mikä säästää aikaa silloin, kun on kiire valloittamaan maailmaa. Modernissa työkulttuurissa saumaton reaaliaikainen yhteistyö, mobiililaitteella työskentely ja laiteriippumattomuus ovat tärkeitä argumentteja, ja Google Cloud on tässä edelläkävijä. Joustavan työkulttuurin keskellä kasvuyrityksen prosessit on hyvä laittaa kuntoon yhdessä osaavan kumppanin kanssa. Silloin vältytään monilta haasteilta myöhemmin, kun liiketoiminta kasvaa kolminumeroisia prosenttilukuja vuodessa.

Gapps onnittelee listalle kivunneita asiakkaitaan ja jatkaa töitä suomalaisten yritysten kilpailukyvyn, työkulttuurin ja teknologiavalintojen kehittämisessä.