icon-searchHae
Asiakkaille

Gapps on nyt Googlen Premier-tason kumppani

Olemme nousseet Googlen kumppanuusohjelmassa korkeimman, Premier-tason kumppaniksi.

Nousu korkeimpaan kumppanuustasoon on tunnustus Googlelta Gappsin erityisen korkean tason osaamisesta sekä kyvykkyydestä rakentaa uusia sovelluksia ja ratkaisuja yritysten tarpeisiin Google Cloud -teknologioita hyödyntäen.

google cloud premier parter logo

Gapps on ollut mukana Googlen kumppanuusohjelmassa jo kahdeksan vuotta ja olimmekin ensimmäisiä Googlen partnereita Suomessa. Korkeimmalle kumppanuustasolle nousemiseksi yrityksen täytyy pystyä osoittamaan erityisen vahvaa osaamista Googlen teknologioiden hyödyntämisestä sekä kykyä kasvattaa Google Cloud -markkinaa omalla alueellaan.

"Hienoa saada tämä tunnustus

siitä pioneerityöstä, jota olemme tehneet Suomen

perinteisemmässä IT-markkinassa.

Kiitos asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet meihin,

ja joille pystymme nyt olemaan

entistä parempi kumppani.

– Kasper Pöyry, Gappsin toimitusjohtaja

Uutena Premier-tason kumppanina Gapps pystyy todistetusti tarjoamaan korkeimman tason osaamista ja palvelua asiakkailleen Google Cloud -teknologioihin liittyen. Nousu korkeimpaan kumppanuustasoon luo myös entistä vahvemman suhteen Gappsin ja Googlen välille. Meillä on nyt entistä parempi näkyvyys Googlen tulevaisuuden suunnitelmiin, joka auttaa meitä varmistamaan sen, että myös suomalaisten yritysten tarpeet tullaan ottamaan huomioon Googlen teknologioiden ja työkalujen kehitystyössä.